diumenge, 26 de febrer del 2012

LLENTIES AMB POPETS

Avui parlarem de dinar a la feina. Cada día hi ha més gent que porta la seva carmanyola amb un dinar ben bo a la feina. Nosatres som del club i, a poc a poc, anem perfeccionant els nostres menús de carmanyola per a fer aquest moment del dinar una mica més atractiu.
L'altre dia estava dinant amb unes companyes i la Yolanda em va parlar d'aquest plat: Llenties amb popets, em va semblar "de rechupete" i no van tardar massa en preparar-lo és molt fàcil de fer, està boníssim i guanya al reposar una nit.
Us convidem a preparar-lo i a disfrutar-lo.



Ingredients:

10 popets petits
1 ceba
1/2 tomàquet
2 fulles de llorer
4 o 5 cullerades de llenties per persones
1/2 pastilla de brou de verdures
1/2 got de vi o cava
oli, pebre i sal.

Procediment:

Fiquem primer un raig d'oli a la cassola i seguidament, quan aquest estigui calent, els popets. Quan el popets soltin un líquit rosadet baixem el fogó a mig foc. Afegirem desprès la ceba a bocinets petits, el tomàquet, el llorer i salpebrarem. Taparem la cassola uns 20 minuts més o menys. Afegirem una mica d'aigua amb la mitja pastilla de brou vegetal (millor si tenim brou de verdures que ens hagi sobrat). També afegirem mig got de cava o vi blanc. Passats 20 minuts ficarem les llenties i més d'aigua amb pastilla o brou. Han de quedar cobertes i hem d'esperar  més o menys 45 minuts o fins que aquestes estiguin fetes.
Que vagi de gust aquest plat senzill i boníssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada