diumenge, 6 d’octubre del 2013

CODONYAT

Qué us sembla aquest color tan vermellet? Res a veure amb el groc de compra. Us animo a fer una mica de codonyat. La cuina ben perfumada i tindreu un bon acompanyament per menjar amb els formatges, amanides o per fer uns panellets el dia de la castanyada. No tingueu por, no és gens complicat i un plat que a la nevera dura un any.


Ingredients

3 kilos de codonys
2,5 kilos de sucre.

Procediment

Primer rentar ben bé els codonys i després talleu-los a quadradets. fiqueu-los en un olla gran i barregeu-los amb el sucre (si voleu, ho podeu deixar reposar tota la nit). Ho fiqueu a bullir durant 1 hora i mitja o 2 hores a foc suau que vagi fent xup-xup. Passeu després la batedora fins arribar a fer una massa fina. Seguidament poseu la pasta per exemple en safates d'alumini i deixar-ho a la fresca.... i ja està fet el codonyat!!!

Ah!! No cal pelar els codonys però si hem netejar-los bé de la peluseta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada