divendres, 25 d’octubre del 2013

MANETES DE MINISTRE o PEUS DE PORCS












ingredients:

4 peus de tocino
2 tomàquets petits
3 cebes petites
5 fulles de llorer (o manat d'herbes)
cabeça d'alls
pebre, sal, nou moscada i julivert
10 ametlles crues
2 patates mitjanes
rajoli d'oli.

procediment:

Amb les tissores partir en dos els peus de tocino i treure un troç de teixit que hi ha al mig dels que n'hi diuen el "cuquet" a Aitona. També les durícies que hi pugui haver. Rentar-los amb aigua i posar-los en una cassola coberts d'aigua amb la sal, els 2 tomàquets, les 3 cebes petites, la cabeça d'alls pelada i les 5 fulles de llorer. Tot això ho fiquem a  bullir. A l'hora i mitja treiem els peus per extreure l'os gros de la pota i els tornarem a dividir en dos. Els ficarem de nou a la cassola i hi afegirem pebre, nou moscada, un raig d'oli, el julivert i una picada. La picada la farem amb les ametlles crues sense pell i amb els trossos grossos de la cassola (ull! no triturar el llorer). Això ho deixarem bullir mitja hora o tres quarts com a mínim amb les 2 patates trossejades... i ja estarà per menjar!!!

Que vagi de gust!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada