dilluns, 28 d’octubre del 2013

TORTELL DE CABELL D'ÀNGEL



Ingredients:

2 masses de pasta fullada (hojaldre)
Un pot mitjà de cabell d'àngel
Un sarpat de pinyons o ametlles trossejades.
Un ou batut per pintar.
Sucre

Procediment:

Agafarem les dues masses i hi ficarem un plat de postres al mig i amb un ganivet farem un cercle que un cop acabat treurem la part central. Quedaran dos anells de massa, un d'aquests el ficarem damunt d'un tros de paper sulfurat i anirem ficant el cabell d'àngel poc a poc pel mig de la rodona de forma que quedi espai entre el cabell d'àngel i la vora tant de dins com de fora. Aquesta vora la sucarem d'aigua amb ajut d'un pinzell i, seguidament, ficarem a sobre el segon cercle. Farem pressió al voltant del tortell amb els dits perquè quedi ben apretat i, a continuació, amb ajut d'una forquilla anirem fent marques tipus "empanadilla" al voltant del tortell, també per dins i per fora.
Quan tinguem fet els passos anteriors sol ens faltarà sucar el tortell amb ou batut, ficar a sobre els pinyons o les ametlles i, per últim, sucre. Ho fiquem damunt d'una plata i al forn, que ja tindrem precalentat, i el deixarem uns 20 o 25 minuts a 200 graus. Aneu vigilant perquè els forns no són tots iguals.


1 comentari:

  1. Hola Albert!

    Hem vist que tens moltes receptes! Et volem presentar la pàgina myTaste.cat, una comunitat on els bloguers de cuina catalans poden compartir totes les seves receptes, segur que els usuaris gaudiran molt amb el teu blog!
    Hem creat també un Top blogs de receptes on podràs trobar la llista de tots els blogs que ja s’hi han afegit, i també hi podràs afegir el teu. I no t’has de preocupar, perquè tot és de franc!

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    MyTaste.cat

    ResponElimina